Robert Beelen

architect

Robert Beelen

architect

architectenregister:
1.960601.012 – ir. RJMA Beelen

Als architect vorm je de ruimte waarin mensen (samen)leven. Die taak ervaar ik als een voorrecht maar ook als een verantwoordelijkheid. Ik wil gebouwen maken die verrassen, waar mensen zich thuis voelen en waar een prettige interactie tussen mensen als vanzelfsprekend wordt ervaren.
Mijn focus in het ontwerpproces ligt op bijzondere aandacht voor routing, ruimtebeleving en duurzaamheid.

Robert Beelen is afgestudeerd aan zowel de Technische Universiteit Eindhoven bij de vakgroepen Architectuurtheorie en Groep Ontwerpmethodieken als ook aan de HTS Tilburg bij de richting bouwtechniek.
Na ervaring opgedaan te hebben in de Verenigde Staten bij Angshuman De Architects als assistent ontwerper en in Den Haag bij Atelier Pro architecten als projectarchitect is hij in 1999 zijn eigen bureau gestart, het huidige Beelen CS architecten.

Robert Beelen is vader van vier kinderen en recreatief bokser.
Ook in zijn vrije tijd blijft hij creatief bezig met het ontwerpen en zelf maken van meubels.

Jean-Paul de Koning

architect

Jean-Paul de Koning

architect

architectenregister:
1.060915.004 – ir. JA de Koning

Ontwerpvraagstukken ga ik pragmatisch te lijf. Eerder vanuit een technisch perspectief dan conceptueel want een ontwerp moet ook gerealiseerd kunnen worden. Maar met focus op ruimte en functionaliteit. Eigenlijk ontwerp ik vooral voor mensen, menselijke maat en functionele ruimtelijke relaties. In mijn werk bewaak ik de kwaliteit van het ontwerp tot het eind en besteed ik veel aandacht aan techniek en aan ieder detail.

Jean-Paul de Koning is afgestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven bij de vakgroep Architectonisch Ontwerpen.
Gedurende zijn studie heeft hij als part-time medewerker bij Beelen CS veel ervaring opgedaan in het technisch uitwerken van projecten.
Jean-Paul wilde altijd timmerman worden en heeft twee rechterhanden. Hij doet met praktisch inzicht en ervaring niet onder voor een aannemer.
Vanaf zijn jeugd is hij veel op het water te vinden en tegenwoordig reist hij graag af naar Friesland om te gaan Sk├╗tsjesilen.

Carlijn Rombouts

interieurarchitect

Carlijn Rombouts

interieurarchitect

architectenregister:
4.121115.002 – CE Rombouts

Of het nou een kale lifthal of een gezellige woonkamer is, interieur doet iets met mensen. Als interieurarchitect houd ik me bezig met alles wat met ruimte te maken heeft. De ordening, routing en beleving van ruimten zijn voor mij van net zo groot belang als kleur en materiaal.

Carlijn Rombouts studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht waar ze is afgestudeerd op de herontwikkeling van een leegstaand monumentaal fabriekspand tot kindercentrum.

In haar vrije tijd is Carlijn veel bezig met grafisch ontwerp in combinatie met fotobewerking. Op buitenlandse reizen is ze op zoek naar alles wat anders is en maakt ze veel fotomateriaal.
Omdat ze een plek zelf met al haar zintuigen heeft kunnen ervaren biedt haar eigen fotomateriaal veel meer inspiratie en associatie dan interieurbladen of productfolders.

team

 

Afhankelijk van de opdrachtenportefeuille werkt het bureau in wisselende samenstelling. Met een netwerk van externe adviseurs (o.a. constructie, fysica, milieu) kunnen wij flexibel inspringen op een breed scala aan projecten.