poppenhuis

afgestemd op schaal Plamobil
Begin 2008 is dit poppenhuis ontworpen en gebouwd door Robert Beelen voor de 4e verjaardag van zijn oudste dochter.

Na publicatie van het poppenhuis op ons weblog ontvingen we regelmatig de vraag of er tekeningen van beschikbaar waren. Deze waren helaas verloren gegaan. Na opmeten is er een nieuwe tekening gemaakt, samen met een bouwinstructie.

poppenhuis playmobil

 

Het poppenhuis heeft een moderne uitstraling door de open gevels en de sobere afwerking. De voor en achterkant zijn beide opengewerkt met grote pui-openingen die de binnenkant voor het spelen toegankelijk maken.

poppenhuis playmobil met opengewerkte gevels

preview instructie

preview poppenhuis instructie

download

Tekeningen en instructie zijn beschikbaar via deze link:

  • materiaal: berken multiplex, 9mm dik.
  • alle maten in mm.
  • maatvoering indicatief

Veel succes!

meer van Beelen CS

  • Herbestemming Bernadettekerk Landgraaf impressie uitgelicht - BEELEN CS architecten Eindhoven
    +
    Herbestemming Bernadettekerk
  • +
    Uitbreiding traditionele woning aan de Citrushof
  • +
    Transformatie woonhuis Boeketweg
  • Luxe groepszorgwoning Meijbaan, Weert - artist impression - BEELEN CS architecten Eindhoven
    +
    Luxe groepszorgwoning Meijbaan
  • BEELEN CS architecten Eindhoven Nieuwbouw woonhuis Mr Rijkenstraat Veldhoven erker voorgevel
    +
    Woonhuis Mr Rijkenstraat
  • +
    Woonhuis Merenveld
  • +
    Privé binnenzwembad
  • +
    Sociëteit Keizersgracht
  • +
    Woonhuis Smisserstraat II
  • +
    Woonhuis Siebenstraat
  • BEELEN CS architecten Eindhoven transformatie jaren 50 woning tot passief woning Nederweert voorzijde
    +
    Transformatie woonhuis Burg. van Udenstraat
  • +
    Uitbreiding bedrijfspand Houtsberg
  • BEELEN CS architecten Eindhoven bouw Dutch Design Week DDW paviljoen S-Cape door Pan-S aanzicht
    +
    DDW paviljoen S-Cape
  • Gezinswoning met ongebruikelijke indeling, Nederweert - straatzijde - BEELEN CS architecten Eindhoven
    +
    Gezinswoning Smisserstraat
  • +
    Woonhuis Keurmeesterlaan

weblog berichten