Uitbreiding traditionele woning aan de Citrushof

De woning:

De landelijk villa uit de jaren 80 aan de groene rand van Eindhoven was in prima staat. Toch miste zaken zoals een leefkeuken, open plattegrond, kinder speelkamer, tuinkamer, licht en uitzicht op de tuin.
Door de bestaande keuken, eetkamer en kantoor samen te voegen is er een grote leefkeuken ontstaan die nu het centrum vormt van de woning.
Aan de achterzijde is een aanbouw toegevoegd met een schuine kap. Hierdoor is een gezellige tuinkamer / ontbijtkamer gemaakt met, door het hoge plafond een grote ruimtelijkheid.

De wensen:

  • Een eigen plek van de kinderen, maar niet afgesloten van de rest van de woning.
  • Een losse logeerkamer met eigen sanitair.
  • moderne aanbouw.
  • Achitectuur die aansluit bij het bestaande woonhuis.

gerelateerde blogs