Villa te Weert door BEELEN CS architecten bv

woningbouw

woonhuizen

We bieden maatwerk, persoonlijke begeleiding en kwaliteit.

Specialist in maatwerk woningbouw.

Samen met onze opdrachtgevers realiseren we hun ideale woning, met zeer uiteenlopende ontwerpen tot gevolg voor uiteenlopende mensen en wensen.

stijl

Er zit geen vaste stijl in het uiterlijk van onze woningen want wat naar smaak en wens voor de een is, is niet de ideale woning voor de ander. We hebben een voorkeur voor een ingetogen en tijdloos karakter met aandacht voor lijnenspel en verhoudingen tussen vlakken en volumes.

meer informatie

Op onze site bieden we veel informatie over bouwen met een architect en het kostenplaatje hiervan. Met een selectie van onze gebouwde projecten laten we zien wat we waar kunnen maken.

Voor particuliere opdrachtgevers hebben we informatiefolders samengesteld met antwoord op de belangrijkste vragen die bij het bouwen komen kijken.

stappenplan

Zelf bouwen stappenplanWaar moet je beginnen? Wat komt er op je af? Waar houdt het op?

Een helder en compleet overzicht van het ontwerp- en bouwproces met informatie over de verschillende stappen en fases van eerste oriëntatie tot de uiteindelijke oplevering en bewoning.

wat kost bouwen

Wat kost zelf bouwenIs bouwen duurder dan kopen? Welke kosten komen er allemaal op je af?

Dit document geeft inzicht in waaruit de kosten zijn opgebouwd en wat er allemaal bij komt kijken, zoals grondkosten, plankosten, bouwkosten met enkele kengetallen, afwerking en allerlei bijkomende kosten.

voorbeelden van woonhuizen

woningbouw

Naast particuliere opdrachtgevers realiseren we samen met projectontwikkelaars met name kleine tot middelgrote woongebouwen en seriebouw met 3 tot 10 woningen of appartementen.

herbestemming en woningbouw

In herbestemmingsprojecten realiseren we ook woningen zoals bijvoorbeeld groepswoningen voor jeugdzorg of zorgappartementen voor senioren en ook startersappartementen of commerciële functies.

Kijk voor meer informatie bij herbestemming.

voorbeelden van woningbouw projecten